Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lompa -

Slick City

Som sagt så for Becki och jag ut på lördagsnatten.
Vi piffade till oss på hotellet och gick in till centrum för att leta upp en mindre bar för att ta någge att dricka innan vi gick till nattklubben vi blivit tipsade om av receptionisten på hotellet.

Baren vi gick till hette Interpool och var helt och men inte så liten, massa biljardbord och tv-skärmar som visade Allsvenskan. Vi satt där i ungefär en halvtimme innan vi gick till Heartbreak Hotel ;)

Väl framme fick vi reda på att man inte kunde betala med kort så det blev en sväng till bankautomaten där hyvlade jag av en svenska och vi träffade även en kille som förklarade hur Heartbreak fungerade. Det var tydligen inte till "Heartbreak" vi skulle utan till "Slickcity" som fanns i källarvåningen på heartbreak. 

Nå när vi väl hade kommit in på "Slick" så tog becki en öl och jag vatten och vi gick och satte oss på en soffa lite avsides för att kolla på alla okända människor. Och jäklar vad folk det var!

Klubben var även snygg, modernt inrett och riktigt bra musik som hördes överallt. Lite annat än Arken så att säga ;)
Vi satt ensamma i kanske 15 minuter innan det döck upp två killar som ville sitta med oss, vilket de fick om de nu ville det. Efter lite snack och en fräck mening visade becki ringen på fingret och killarna stack därifrån, hähä.
Nå det dröjde inte länge till innan nästa gäng dök upp denna gång med en jävla 08 med sig som såg ut som en bög, han försökte stöta på becki men blev snabbt undviken och även de stack.
En stund senare kom det ett gäng igen, några gick efter en stund men en av dem stannade kvar, vi blev tvugna att smita ut och "röka" för att bli av med honom, när vi väl kom tillbaka var han borta.
Tyvärr kom det två killar från ett gäng som hade besökt oss tidigare tillbaka och ville snacka, vi sa att vi båda hade killar och hoppades på att de skulle fatta och gå sin väg men NEJ, de stannade kvar. Vi fick sedan reda på att de båda var 92:or!? Inte undra på att de var så jobbiga, de va ju bara småungar >.<

Nåja, klubben stängde 2 så det blev vår räddning vi drog för att vandra tillbaka till hotellet och gå och lägga oss.
Ute träffade vi en av de första killarna som hade stött på oss, hur stor var chansen för det liksom!? Det var över 100 pers på den där klubben åsså måsta vi möta han precis utanför. Han ville ha mitt nummer men jag bara No way och sen gick vi därifrån.

Vi kom tillbaka till hotellet lite efter 2, becki somnade direkt medan jag låg vaken ett tag till.
Då har man alltså festat för första gången utomlands, det var ju lite häftigt och klubben var bra, skulle ha varit bättre om man hade varit ett större gäng så kunde man ha dansat och så men vi hade kul. :D

Här är lite bilder från hur det såg ut innuti Slick:

Mina Kommentarer:

  Kommentera här:

  Vad heter du?
  Kom ihåg mig?

  E-mail: (bara jag ser den)


  Har du en blogg/hemsida?


  Din kommentar:

  Trackback