Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lompa -

"People shouldn't dwell in the past. It's enough to try your best in all that you're doing now."

Jag har börjat se på 1 litre of Tears igen <3

Zara x 2


Två riktigt snygga skor från Zara som jag är lite sugen på att köpa..
Får se om det blir båda eller om jag kan nöja mig med ett par :)

Snygga som fan e dem iaf ^^
Vilka gillar ni?

Outfit of the dayT-shirt - Bershka | Shorts - Bershka | Skor - Converse | Turkos ring - Mango | Silverringar - Ele&Kele/loppis

366

VARNING! Johanna "The Nerd" dyker upp nu.


Idag avslutades en av mina absoluta favorit anime-serie (Japansk tecknad Tv-serie).
Jag har följt BLEACH ända sen 2006 då jag blev förälskad i Japans magiska värld.

För er som inte vet, är BLEACH en av japans (läs: världens) största mangas/animes som riktar sig till unga vuxna.
Handlar om Kurosaki Ichigo (15 -> 17 år) som blir en "Substitute Shinigami" (Substitute God of Death/Deathgod), serien följer honom när han tar livet av så kallade Hollows och senare i serien olika "bad guys". Man får även vara med om andra saker förstås, träffa spännande (och roliga) karaktärer och en massa annat.

Mangan (japansk tecknad serie - oftast svart/vit) har på gått ända sen 2001 och på går fortfarande medan animen började sändas 2004 och sände sitt sista avsnitt (366 avsnitt) idag 27/3 2012.

Personligen älskar jag den här animen och det kommer kännas väldigt tomt att inte kunna se ett nytt avsnitt varje tisdag kväll längre. Hela storyn är helt underbar och har man inte sett anime så kan man inte förstå hur bra det är.

Från och med idag kommer jag att börja läsa mangan eftersom jag självklart vill veta hur allting kommer att fortskrida. Kubo Tite (författaren) håller just nu på med sitt "final arc" av mangaserien som kommer att hålla på i ungefär 3 års tid!? Så Mangan är långt ifrån klar (thank god!).

Jag hoppas dock att de kommer att göra en anime av det sista "arcet" eller åtminstone en OVA-verison (längre men färre avsnitt).

Hur som helst så kommer jag att sakna animen BLEACH som förgyllde mina tisdagskvällar.

(det var allt från Johanna "The Nerd" denna gången - kommer nog att poppa fram lite då och då ;D Look forward to it!)

Saturdays Outfit

(nej, ni får inte se mitt ansikte för jag såg iprincip DÖD ut...)

Så såg
jag ut i lördags kväll/natt då jag drog till Ebba och Noras ställe där det var förfest och en massa folk :)
Till att börja med var jag inte så pepp men när jag väl kom dit så var det riktigt roligt! :D
Vi satt hemma hos den en bra stund och sedan drog vi ut till Kesbah (där alla nattklubbar är) och gick till en karaoke klubb för att sjunga lite ;) - det blev lite gott och blandat som Barbiegirl och BSB.

Roligt var det iaf, men eftersom jag skulle å jobba kl. 08.00 följande morgon så åkte jag hem vid 2 - vilket sedan blev 3 eftersom man nu bytt till SOMMARTID! (det är sommar! wohoo!.. eller ja.. här nere e de ju de hela tiden, men iaf ;D)

Anyway, det blev ungeför 2 timmars sömn för mig innan det var dags att kliva upp (ville DÖ!) men det gick riktigt bra faktiskt ^^

Förutom att jag har jobbat idag så har jag kollat på anime (nörd, javisst x3) och umgåts med en av tjejerna "nextdoor" som också praktiserar här :)

Nu ska det sovas så det orkas jobba imorgon.. måste även införskaffa mig en väckarklocka eftersom jag nu har vant mig vid telefonen så om jag inte aktar mig så kommer jag inte upp i tid snart..