Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lompa -

30092011

Jeansskjorta - loppis | Linne - H&M | Shorts - loppis | Studbag - loppis | Boots - Loppis | Bälte - loppis | Hatt - Indiska

Still in Love


Är fortfarande kär i dessa skor, sååå snygga <3

W Hotels London

Jag har hittat hotellet jag vill praktisera på i vår.
Det är W (hotels) London i Leicester Square, det är så jäkla häftigt! Jag menar kolla bara på bilderna så fattar ni vad jag menar! :O Diskokulor hängande i entrén, "ipod dock" i varje rum, jacuzzi i suiterna, übercoola lounger och helt otrolig design och färgsättning, man kan bara säga WOW!
Jag ska nog faktsitk maila detta ställe och se vad de säger om att ta in en praktikant under 5 månader, skulle vara så häftigt! :D

Tyvärr så kan jag nästan gissa att de säger nej men man kan ju alltid fråga dessutom har jag ju inte riktigt bestämt mig ännu heller vart jag vill fara, Stockholm eller London men just nu lutar det mer åt London ;)

(Alla bilder kommer från, W London website)

Nasty is the way we like it

NASTY GAL

Zero Inspiration

Om ni undrar varför det inte har dykt upp några outfits bilder på ett tag är för att jag har noll inspiration till det.
Jag har en massa kläder men det står till varje morgon när jag ska välja ut något... lite jobbit.
Å när jag väl valt något så är jag ändå inte helt nöjd med det så då vill jag inte ens fota det och lägga upp det på bloggen... suck.
Nåja, det kommer väl igen, det har börjat fara runt lite i huvudet igen mycket tack vare dessa fantastiska bloggar Purse 'n boots och We Live Young, två fruktansvärt bra bloggar som jag haft länge i min favoritlista men som glömts bort. Såå jag har suttit och sucktat lite på deras übersnygga outfits och inspirationen har börjat blomstra igen... nästan iaf.

Annars har det bara varit en massa skola, jobbade förra helgen också så denna tänker jag vara ledig och bara S-L-A-P-P-A, men känner jag mig själv rätt så kommer jag väl vara i farten ändå, har redan lovat syrran att ta hand om hästen på lördag :)
Nästa vecka är det tent i marknadsföring, SUCK (!) Så det måste också läsas på i helgen. Sen ska jag droga mig lite med Vampire Diaries, som är så JÄVLA bra! GOD!

Här får ni en bild på snygga (host) mig, under en av mina bättre outfit-inspiration-dagar eller nått...
(Imorgon ska det kollas på nya glasögon, WOHOO! ;D)