Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lompa -

31 December 2011

Sista dagen av året var jag och Calle ut och gick med Aska på en långpromenad.
Vädret var riktigt fint också, så jag tog med mig kameran för att fota lite.

Här är några bilder på mina älskingar <3


Happy new 2012


Girl's Generation

Riktigt bra låt av Girl's Generation

It's Done

Resan är bokad!
Shit, vad verkligt allt börjar bli nu... kommer inte fatta att jag verkligen ska till Gran Canaria förrän jag är där!
Det kommer att bli en sjukt rolig upplevelse och en stor händelse i mitt liv (om ni inte visste det så har jag aldrig rest någonstans förutom till swe och fin.)

Nej fy fan vad jag ser framemot detta! Wohoo!! :D

Skin care

Under  en längre tid har jag använt mig av Lumene Natural Code - Skin Perfector 2 in 1 Spot Delete Cover (långt namn...) för att täcka mina orenheter i ansiktet och den har funkat bra.
Den täcker riktigt bra men blir som de flesta "krämer" under dagen att se ofräsch ut. Dessutom tror jag att jag fick utslag av den (som jag trodde var finnar som aldrig försvann! sen kom syster och påpekade att det såg ut som utslag.) så jag tänkte att jag använder slut på den och sedan köper jag mig en bra concealer.

(Det kan dock hända att den passar bättre på andra så om ni vill ha en bra täckande concealer så testa Lumene's)


Så för att få min hud att må bättre eftersom jag som sagt har en dålig hud med en massa orenheter så valde jag att köpa Bare Minerals Bisque SPF20 Cover som ska hjälpa huden att andas.
Den kostade en hel del mer, men det är det väl värt...
Jag är iaf jättenöjd hittills, min hud känns mycket bättre och den håller sig fräsch dagen igenom så jag rekommenderar verkligen Bare Minerals.

Jag kommer antagligen byta ut alla mina sminkprodukter till mineralprodukter men eftersom de kostar så himla mycket så kommer det att ta ett tag :)