Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lompa -

366

VARNING! Johanna "The Nerd" dyker upp nu.


Idag avslutades en av mina absoluta favorit anime-serie (Japansk tecknad Tv-serie).
Jag har följt BLEACH ända sen 2006 då jag blev förälskad i Japans magiska värld.

För er som inte vet, är BLEACH en av japans (läs: världens) största mangas/animes som riktar sig till unga vuxna.
Handlar om Kurosaki Ichigo (15 -> 17 år) som blir en "Substitute Shinigami" (Substitute God of Death/Deathgod), serien följer honom när han tar livet av så kallade Hollows och senare i serien olika "bad guys". Man får även vara med om andra saker förstås, träffa spännande (och roliga) karaktärer och en massa annat.

Mangan (japansk tecknad serie - oftast svart/vit) har på gått ända sen 2001 och på går fortfarande medan animen började sändas 2004 och sände sitt sista avsnitt (366 avsnitt) idag 27/3 2012.

Personligen älskar jag den här animen och det kommer kännas väldigt tomt att inte kunna se ett nytt avsnitt varje tisdag kväll längre. Hela storyn är helt underbar och har man inte sett anime så kan man inte förstå hur bra det är.

Från och med idag kommer jag att börja läsa mangan eftersom jag självklart vill veta hur allting kommer att fortskrida. Kubo Tite (författaren) håller just nu på med sitt "final arc" av mangaserien som kommer att hålla på i ungefär 3 års tid!? Så Mangan är långt ifrån klar (thank god!).

Jag hoppas dock att de kommer att göra en anime av det sista "arcet" eller åtminstone en OVA-verison (längre men färre avsnitt).

Hur som helst så kommer jag att sakna animen BLEACH som förgyllde mina tisdagskvällar.

(det var allt från Johanna "The Nerd" denna gången - kommer nog att poppa fram lite då och då ;D Look forward to it!)

Mina Kommentarer:

  Kommentera här:

  Vad heter du?
  Kom ihåg mig?

  E-mail: (bara jag ser den)


  Har du en blogg/hemsida?


  Din kommentar:

  Trackback