Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lompa -

x5 Min definition av kärlek

Oj... ähum.. min definition av kärlek... ja; var ska man börja?

Kärlek är för det första ett väldigt starkt ord det är ingenting man ska gå och säga åt någon person om man inte verkligen menar det samma sak gäller ordet Hatar.

Kärlek för mig är något större än det man delar mellan två människor man kan älska sitt husdjur eller varför inte sitt kramdjur, sin snuttefilt eller en speciell tröja eller sak som man bar/hade vid ett speciellt minne eller fick av en speciell person.
Man kan älska en viss persons leende eller bara det att den personen finns i samma rum som en själv.

Man kan älska solen eller regnet, snön eller bara de gråa dagarna.
Minnen och vänner är något man kan älska oändligt. Att se tillbaka på gamla minnen eller titta på gamla kort som får en att le och som får en att bli alldeles varm inom sig... är inte det på sätt och vis kärlek?

Om man älskar någon ska man inte då visa det med respekt och tillgivenhet, leenden, skratt och allt det som man själv älskar att uppleva, en vacker solnedgång vid havet eller en film som berör en mycket. I gengäld ska väl den som älskar en tillbaka uppskatta allt man visar och delar och i sin tur dela med sig av sitt liv.

Kärlek ska vara något vackert och det ska inte bli infekterat av dåliga händelser så som otrohet eller att man inte kan lita på varandra. Tyvärr så sägs det ju att ur kärlek föds hatet.

Jag kan inte påstå att man kan se kärleken som något rosa och fluffigt för det är så mycket mer än det, det är hela livet, det är lika viktigt att ha kärlek i sitt liv som att ha syre, som att ha solen.

Om vi människor inte kunde älska hur skulle världen isf se ut?

Enligt mig är kärleken den viktigaste egenskapen hos en människa, förmågan att älska och känna tillgivenhet till något eller någon.

Man ska alltid ta vara på det man har, älska sina föräldrar, syskon, vänner, djur, favoritsaker och om man har det sin fickvän/pojkvän.
Jag har själv älskat mycket i mitt liv, jag hade favoritkramdjur, jag hade ett par älsklingsskor och en massa andra saker som det stack till lite i hjärtat när de slängdes eller gavs bort.
Min familj älskar jag oändligt mycket samma sak gäller mina vänner och mina djur samt min pojkvän.

Så se till att dela ut kärlek så mycket du kan! :D


(Bilder från weheartit)

Mina Kommentarer:

  Kommentera här:

  Vad heter du?
  Kom ihåg mig?

  E-mail: (bara jag ser den)


  Har du en blogg/hemsida?


  Din kommentar:

  Trackback